TRIO "TREplus" NY DANSE OG FEST BAND

TREplus er i disse dage ved at lægge sidste hånd på repertoire, demo fra øvelokalet kan hentes HER

TRIO TREplus består af:

RUNE FRIIS: trommer, perkussion, vokal, programmering m.m. 

NICOLAI KIEL LAUESEN: bas, guitar, vokal, programmering.

OLE WARBURG: guitar, vokal, b-harpe, programmering.

Billedmateriale (er på vej)

Repertoire (er på vej)

TREplus Booking og forespørgsel

Lidt om RUNE FRIIS

RUNE er bosiddende på Frederiksberg, født på Fyn, har modtaget trommeundervisning af forskellige danske og udenlandske trommeslagere, gået på musik akademi og taget uddannelse som lydtekniker. RUNE har spillet trommer siden barndommen, efterfølgende også klaver og guitar. RUNE har tidligere spillet med "Ruined by Martin" og arbejdet som producer, studieassistent og livetekniker. Er i skabende samarbejde med forskellige bands og kunstnere og underviser i trommer og lydteknik.

Lidt om NICOLAI KIEL LAUESEN

Nicolai er klassisk skolet, og var en tid 1. violinist i Lyngby-Taarbæk junior symfoniorkester. Nicolai havde efterfølgenden karierer som mobil dj, dj på Woodstock i Kbh., 2 år som dj i Grækenland på Cos, og var med til at starte den Australske bar i Kbh. og Odense som chef dj. Sideløbende uddannede Nicolai sig som musikunderviser på Dark (skolet af Tim Christensens gl. underviser).
Nicolai har i en del år spillet på Stengade 30 med eget band ”Freeloaders” og var gear tjekker for Sensuous. Nicolai underviser i sang, guitar og bas, senest på VUC. i Kbh. og på Kerteminde Kommunale Ungdomsskole. Nicolai spiller p.t. i 3 bands på Fyn: ”Sweet Molly” ”Tasalaha” og ”TREplus”

Lidt om Ole Warburg

SE SPILLEMANDEN

Her skulle vi havde vist en billedserie af orkestret TREplus på en øvedag, fotografen kom for en dag sent, vi lader billedet stå et øjeblik!

 

 

April 2010